Cikk marketing egyszerűvé vált ezekkel a top tippekkel


Sok vállalkozás támaszkodik az internetre, hogy elhozza a kívánt célzott forgalmat. Ahhoz, hogy ez a segítség megtörténjen, eredményes online marketinget kell folytatnia. Olvasson tovább, hogy megtudja a sikeres cikkmarketing titkait.


Tartson fenn egy e-mail hírlevelet, és szerezzen feliratkozókat a weboldalán. Egy e-mail hírlevél lehetővé teszi, hogy rendszeresen hozzáférjen a leendő ügyfelek e-mail postaládájába. Még csak el sem kell menniük a weboldalára ahhoz, hogy hírlevéllel elérje őket. Adjon nekik nagyszerű információkat, és fejezze be egy linkkel a webhelyére; meg fogják látogatni.


Ha olyan webhelye van, amely lehetővé teszi, hogy az emberek hozzászólásokat tegyenek az oldalára, például hozzászólásokat, akkor a "no follow" link attribútumot kell használni. Amikor valaki spammeli az oldalát a webkúszók tudni fogják, hogy ezt nem szabad követni a no follow attribútum miatt. Ez a gyakorlat megakadályozza, hogy olyan oldalakra linkeljen, amelyek negatívan befolyásolhatják és befolyásolhatják webhelye hírnevét.


Használja az ellentmondásokat, hogy érdekes cikkeket írjon. Válasszon ki néhány elismert embert vagy márkát, akikkel kapcsolatban vitát indíthat. Az olvasók meg fogják osztani a tartalmát az ismerőseikkel, ha úgy érzik, hogy értékes érveket használ. Legyen bátor a témaválasztásban, de kerülje a célközönség megsértését.


Ellen kell állni a késztetésnek, hogy elárassza az indexeket ugyanannak a cikknek a másolataival. Számos indexet használhat cikkmarketing kampánya részeként. Vegyítse az indexeken használt cikkek csoportjait, hogy elkerülje, hogy egy cikk túlságosan nagy teret kapjon. Ez azért rossz, mert a keresőmotorok látják az ilyen viselkedést, és rossz minősítést adnak Önnek.


Nézze meg a konkurenciát. Annak érdekében, hogy biztosítsa, hogy olvasókat szerezzen, kutassa fel azokat a blogokat és webhelyeket, amelyek hasonló cikkeket kínálnak, mint az Öné. Tudja meg, mit csinálnak, és találja ki, hogyan csinálhatná jobban. Ha olyasmit ad az olvasónak, amit máshol nem tud, az biztos módja annak, hogy visszatérjenek.


Mivel biztos akar lenni abban, hogy a cikkei jól meg vannak írva, ha nem jó író, érdemes megnézni, hogy felkér-e valakit, aki cikkeket írhat. Szüksége van olyan cikkekre, amelyek szellemesek és mégis informatívak annak érdekében, hogy segítsenek megtartani az olvasók figyelmét, és egy profi író képes lenne ezt megtenni.


Miután egy világos célt meghatározott, hogy az egyik reméli, hogy elérni a cikk marketing kell segíteni egy nem csak a cikk létrehozásában a cikket a piacra, de annak eldöntésében, hogy milyen tartalmat fognak tartalmazni a cikkükben. Ezek a célok segíthetnek a cikkmarketing sikerében azáltal, hogy jobb cikket készítenek.


A cikkek marketingjében az első hangsúlyt az információnyújtásra kell helyeznie, nem pedig arra, hogy megpróbálja eladni magát. Míg a cikkmarketinget a webhely forgalmának növelésére használják, el kell kerülnie az olyan cikkek írását, amelyek csak az értékesítésre irányulnak. Adjon olyan információkat, amelyeket az olvasók értékelni fognak, és talán tanulnak valami újat!


Kutasson fel mindent, amit csak tud a cikkmarketingről. Meg fog lepődni, hogy milyen nyereséget érhet el.
Copyright Szonyegtisztito