A vízvezeték-munkák során használandó információk


A vízvezeték-szerelésnek annyi lehetősége van, hogy mit használhat, tehet, és hogyan alkalmazhatja azt saját vízvezeték-munkáira. Ritka, hogy olyanokat talál, akiknek vízvezeték-szükségletei vannak, mint te, miért nem használná ki ezt, és tökéletesítené a sajátját? Ez a cikk segíthet Önnek.

Keressen egy vízvezeték-szerelőt, amelyben megbízhat. Győződjön meg róla, hogy barátok és családtagok által küldött áttételt kap, hogy megakadályozzák a szakadást, ami gyakran előfordul. Ügyeljen arra is, hogy a munka befejezése előtt ne fizessen be vízvezeték-szerelőt. Ha ezt megteszi, nem lesz ösztönzés arra, hogy a munkát időben elvégezzék.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítik, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Kerülje el a fagyos csöveket ezen a télen! Tartson egy kis csepp vizet a csapteleptől, és csavarja be a nem szigetelt csöveket habbal vagy újsággal. Ha lehetséges, tartsa nyitva az ajtókat a fűtetlen és fűtött helyiségek között. Fűtött helyiségben, például garázsban vagy mosókonyhaban tartson egy kis melegítőt a csövek mellett. Ne felejtse el ezt megtenni, mielőtt az első hideg pillanat meg nem jelenne.

Ha rossz a víznyomás a zuhany alatt, akkor a zuhanyfej eldugulhat. Vegyünk egy műanyag baggie-t, töltsük meg rendes ecettel, és rögzítsük a zuhanyfejhez úgy, hogy a zuhanyfej lefedjék. Hagyja egy éjszakán át. Reggel vegye le a baggie-t, és egy kis fogkefével távolítsa el az ásványi lerakódásokat.

Ügyeljen arra, hogy a túlfolyó lyukakban ne maradjon törmelék. A túlfolyó lyukak ürítik a vizet, ha egy mosogató túltöltődik, ezért mindig tisztának kell lennie. Ellenőrizze és tisztítsa meg a túlfolyó lyukakat a háztartás rendszeres karbantartásának részeként.

Ügyeljen arra, hogy otthonában mindenki tudja, hol van a fő vízzáró szelep, és hogy tudja működtetni. Ilyen módon, ha vízprobléma merül fel, a háztartásában bárki kikapcsolhatja a vizet, ezáltal csökkentve annak esélyét, hogy otthona jelentős vízkárosodást szenvedjen.

Nem nagyon szórakoztató a saját vízvezeték szerelése? Mint látta ebben a cikkben, sokféleképpen lehet ezt megtenni, és két módszer vagy egyenértékű eszköz nem eredményez ugyanazt az eredményt. Rengeteg testreszabható opció is létezik, amelyek az otthoni és költségvetési szempontból megfelelőek lehetnek.
 

Copyright Szonyegtisztito