Copyright Szonyegtisztito

Kíváncsi arra, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a mobiltelefonjából? Próbálja ki ezeket a tippeket!

A mobiltelefonok ma szinte minden otthonban megtalálhatók. Vagy telefonálásra, szöveges üzenetek küldésére, fotók és videók küldésére, vagy akár az interneten való böngészésre használják őket. Az alkalmazásoknak köszönhetően szó szerint bármit megtehetünk telefonon, a tennivalók listájának vezetésétől kezdve az állásajánlatokig. Tudja meg, hogyan tehet többet a telefonjával az olvasás közben!

Tartózkodjon a telefon hosszú ideig tartó bekapcsolásától, ha gyenge a jele. Ez általában megöli az akkumulátort, így nem lesz lé, amikor a legnagyobb szükség van rá. Az akkumulátor kímélése érdekében próbálja meg olyan helyeken folytatni telefonhívásait, ahol a jelek nagyon erősek.

Ne dobja el automatikusan a telefonját, ha folyadékba esett. A legjobb az Ön számára az, ha eltávolítja az akkumulátort, majd tegye a telefont egy zacskóba vagy egy tál rizsbe. Ez kihúzza a nedvességet a telefonból.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van némi fenntartott energiája? Ha úgy találja, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be az USSD "* 3370 #" kódot. Akár 50% -kal növekszik a teljesítmény. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor töltődik fel.

Ha gyenge a jele, próbálja meg nem használni a telefont. Nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort. Továbbá, ha a telefonján van a személy, ne tegye le az erszénye vagy táskája mélyére, mivel nem valószínű, hogy jó jelet fog kapni odalent. Ha aggódik, hogy gyenge a jele, a legjobb, ha teljesen kikapcsolja a telefont.

Ha van okostelefonja, akkor valószínűleg egész nap gyakran használja. Rendszeresen kapcsolja ki a telefont. Bármely okostelefon olyan, mint egy kis számítógép. A friss újraindítás segít a memóriaproblémák és a lassulások tisztázásában. Még akkor is, ha hetente egyszer vagy kétszer újraindítja a telefont, valószínűleg látni fogja a fejlesztéseket.

Szánjon rá időt a garancia meghosszabbítására. Általában nem érik meg azt a papírt, amelyre nyomtatnak. Ha hibás mobiltelefont kap, az általában az első évben nyilvánvalóvá válik, amikor a gyártó szavatossága még érvényes. Ezenkívül sok ember cseréli le a mobiltelefonját évente, miért vásárolna hosszabb garanciát?

Egy-két naponta indítsa újra a telefont. Mivel folyamatosan használja a telefon olyan funkcióit, mint az alkalmazások, az e-mail és a böngészők, a telefon tárolja a gyorsítótárban tárolt információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és újraindítással megtisztítható. Ez felszabadítja a rendszer erőforrásait és elhárítja a lehetséges hibákat.

Lehet, hogy eddig számos feladatra használta a telefonját, de remélhetőleg ez a cikk minden lehetőség előtt nyitotta meg a szemét. Ha készen áll egy új telefon beszerzésére, akkor tudnia kell, mire kell figyelnie. Végül a mobiltelefonokon végzett oktatás nagyban hozzájárul majd!