Néhány nagy előnye annak, hogy van egy Ajtó és Ablakcsere

Kereste az Ajtó és Ablakcsere legújabb tippeit és trükköit? Az Ajtó és Ablakcsere annyi információval van ellátva, hogy nehéz lesz kitalálni a legújabb technológiát. Az alábbi cikk az Ajtó és Ablakcsere technológiai rendetlenségein végigvágja és egyszerűsíti azt, így sokkal simább Ajtó és Ablakcsere élményben lehet.

Rengeteg zenét tölthet fel az Ajtó és Ablakcsere készülékére, és egész nap zenével zenélhet. Kerülje el, hogy zenelejátszóját és telefonját egyaránt vigye az edzőterembe, csak vigye magával az Ajtó és Ablakcsere készüléket. Töltsön fel órákat zenét a telefonjára, és könnyedén kimozdítsa a különböző zeneszámokat, ami megkönnyíti a kedvenc dallam élvezését.

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa el az Ajtó és Ablakcsere készüléket vízszintesen. Ez megnöveli a billentyűzet méretét, megkönnyítve a gépelést. Ez különösen akkor hasznos, ha nehezen látja a kis képernyőt, vagy nagyon nagy ujjai vannak. Ez időt és frusztrációt takaríthat meg a helytelenül írt szavakkal vagy az automatikus javítás hibáival.

Ha nedves lett az Ajtó és Ablakcsere, ne kapcsolja be. Törölközővel szárítsa meg, majd helyezze egy lezárt, száraz, fehér rizsből készült műanyag zacskóba. Hagyja éjjel leülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be, és valószínűleg újra működni fog.

A fejhallgató segítségével éles képet készíthet. Ha be van dugva a fejhallgató és be van kapcsolva a fényképezőgép-alkalmazás, egyszerűen kattintson a fejhallgató kábelén található gombra. Ez segíthet elkerülni a telefon bármilyen mozgását, és csökkenti a homályos kép esélyét.

Ez a telefon alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptopokat. Ha még nem került be az Ajtóba és Ablakcseresbe, és alkalmazásokat használ, akkor most el kell kezdenie. Különböző alkalmazások világa létezik, amelyek mindennapi üzleti tevékenységeik nagy részét képesek kezelni.

Használja a telefont vízszintesen, amikor adatot ad be. Könnyen elfelejthető, de a gombok sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, tehát sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonján, akkor az alkalmazást a Safari-tól szerezheti be.

Ha sokat utazik gyerekekkel, egy Ajtó és Ablakcsere hasznos lehet számodra. Könnyen telepíthet néhány játékot rá, hogy a gyerekeket hosszú autós kirándulásokon, vagy akár csak a sorban az élelmiszerboltban várakozva tarthassa. Ez segít megőrizni őket boldogul és a hajától távol.

Használja ki egyes webhelyek különböző görgetési lehetőségeit egy vagy két ujjal. Ha az oldal dobozokra van osztva, könnyebb az egyik ujj segítségével navigálni az egyes dobozokban. Két ujj lehetővé teszi az egész oldal görgetését.

Van egy egyszerű módja az e-mailek törléséhez az Ajtó és Ablakcsere-en, ahelyett, hogy egyenként elolvasná őket. A beérkező levelek mappájában kattintson a szerkesztés gombra. Ezután az ujjával ellenőrizze a megszabadulni kívánt e-maileket, és válassza a törlés lehetőséget.

Ha az Ajtó és Ablakcsere iOS4 vagy újabb verziót használ, vezeték nélküli útválasztóként is használhatja. Először lépjen az Általános beállítások elemre, majd keresse meg a Hálózat gombot. Ezen a képernyőn egyszerűen érintse meg a Hotspot beállítása menüpontot. A szolgáltatót a rendszer kéri, hogy erősítse meg a változást. Most már csatlakoztathatja iPodját, számítógépét vagy más eszközét az Ajtó és Ablakcsere vezeték nélküli kapcsolatához.

Amint azt a fenti cikk kifejtette, annyira sok tanulni kell az Ajtó és Ablakcsere-ről, hogy gyakran oly nagyszerűnek bizonyul, hogy megismerjük az összes új technológiát. Most, hogy csak néhány egyszerű tippet és trükköt megtanult, fel kell gyorsítania néhány dolgot az Ajtó és Ablakcsere használatának megkönnyítésére.
 

Copyright Szonyegtisztito