Hogyan használhatod a cikkeket eladásra


Egy cikk olyasmi, ami a gyakorlatlan szem számára olyan egyszerűnek tűnik, de olyan összetett technikákat igényel a megfelelő felépítéséhez és forgalmazásához. Az alkalmazott módszerek változatosak és drasztikusan változnak a weben, az oldaltól vagy cégtől függően. Néhány azonos alapelvet azonban mindig használnak és újra felhasználnak, ha sikert akar elérni, és ezeket itt tárgyaljuk.


Válasszon ki egy olyan kategóriát, amely jövedelmező lesz, de győződjön meg róla, hogy tud valamit az adott területről. Lehet, hogy a könyvkritikák több pénzt hoznak, mint bármely más oldal, de ha soha nem olvas, akkor ez nem az a terület, ami önnek való. Válasszon olyan témákat, amelyek egyrészt pénzt hoznak, másrészt illeszkednek az erősségeihez.


Használjon húzóerőt, hogy bevonzza az embereket. Az olvasók kíváncsiságukat szeretnék kielégíteni. Ha a weboldala címében feltesz egy kérdést, vagy elgondolkodtatja őket, az olvasók vonzódni fognak ahhoz, hogy megtudják, mi a válasz. Használja ki ezt az előnyére, és rángassa be az olvasókat az oldalára, és remélhetőleg az érdekes tartalma miatt ott is maradnak.


Természetesen Ön is tudja, hogy minden hibát tanulási lehetőségként kell kezelni. Ha azonban a cikkmarketing területén tevékenykedik, a hibák még a tanulásnál is jobbak. Friss témákat jelentenek a cikkei számára. Írjon cikket a hibáiról! Tanítsa meg az olvasóit arra, hogy mit csinált rosszul, és mit tehetnek jól, hogy elkerüljék a hibáját.


Alakítsa át a hirdetéseit cikkekké. Ha a termékéhez vagy szolgáltatásához kapcsolódó történeteket, útmutatókat, útmutatókat vagy újságcikkeket ír, az internetezők úgy fogják elolvasni a hirdetését, hogy nem is tudják, hogy az egy hirdetés. Ha jól írja meg a cikkeit, az olvasók, miután befejezték a cikk elolvasását, valószínűleg nagyon is érdeklődni fognak a terméke vagy szolgáltatása iránt.


Természetes hajlama lehet, hogy a cikkmarketing kampányában fiktív módon meséljen egy termékről vagy szolgáltatásról, de mindig maradjon őszinte. Ha olyasmit marketingel, amiről nem tud semmi pozitívumot mondani, akkor mindenképpen valami mást kellene marketingelnie. Ne próbáljon meg aranyat forgatni egy termékből, ha az nem legalább, már így is csillogó.


Ha külső webhelyeken publikál cikkeket, használja előnyére a cikk alján található forrásdobozt. Meséljen az olvasóknak Önről, és arról, hogy mit tud tenni értük. Növelje szakértői hitelességét, építsen további visszautalásokat az oldalára, és szerezzen ismertséget a nevének. Ha a linkek engedélyezettek, használjon olyan kulcsszavakat a horgonyszövegben, amelyek az Ön webhelyén található céloldalakra mutatnak.


Ahhoz, hogy az embereket az oldalára vonzza, jól kell tudnia írni. Ez magában foglalja annak biztosítását, hogy a cikkei nyelvtanilag helyesek, valamint az olvasó számára vonzóak legyenek. Ezáltal az olvasó valószínűleg többet akar majd megtudni, és hajlandó lesz egy másik időpontban visszatérni.


Próbáljon meg saját leíró címkéket létrehozni a cikkei marketingjéhez. Kerülje a kulcsszó vagy kulcskifejezés beírását a leírásba, ha már a címben is szerepel, különösen, ha azt szeretné, hogy a leírás célzottan jelenjen meg a keresési eredményekben. Próbálja meg a cikkeit tartalmazó snippetek kombinációját használni, valamint egy kis saját írott leírást, hogy segítse a keresési eredmények rangsorolását.


Ez egy kiváló cikkmarketing-kampány alapjául szolgáló tervezet, amit érdemes megszívlelni, ha úgy szeretné népszerűsíteni webhelyét, hogy nem költ hatalmas összegeket más hirdetési formákra. Ez döntő fontosságú és kemény munka, de végül minden egyes fillért és másodpercet megér, ami ráfordításra kerül.
Copyright Szonyegtisztito