A "Hogyan kell" a cikkmarketinget használni.


Ha az internetet szeretné használni, hogy szilárd bevételi forrást teremtsen, akkor érdemes megfontolni, hogy néhány cikkmarketing technikát használjon, hogy segítsen a forgalmat az Ön útjába tolni. A cikkmarketing, ha helyesen végzi, megadhatja Önnek a szükséges előnyt ahhoz, hogy bármilyen piacon versenyezzen. Olvassa el ezt a cikket, és megtudja, hogyan.


A nagyszerű tartalom létrehozásának kulcsa, hogy megoldjon egy problémát az olvasó számára. Határozzon meg egy, a résével kapcsolatos problémát és többféle megoldást. Miután elvégezte a kutatást, egyszerűen állítsa össze egy rövid bejegyzésben. Legyen barátságos hangvételű és lényegre törő. Olvasói vissza fognak térni a továbbiakért.


Írjon cikkeket és véleményeket az Ön által használt termékekről. Tudósnak és elégedettnek kell tűnnie egy termékkel, hogy a nézők ki akarják próbálni. Ha részletes véleményeket vagy információkat ad a termékkel kapcsolatban, az segít közönségének megérteni a terméket, és át akarja kattintani.


Tartsa egyszerűnek a cikkeit. Ha a hasznos információkat egy csomó kacat alá temeti, az olvasók továbbmennek valaki máshoz. Ami még rosszabb, ha ezzel hírnevet szerez, nem fogja vonzani az olvasókat, és az emberek mindent, ami az Ön nevével kapcsolatos, el fognak kerülni mások javára.


Legyen biztos abban, hogy a cikke hasznos és pontos. Ellenőrizze az információit, mielőtt elküldi a cikkét. Nem akar elavult vagy helytelen információkat közzétenni, különben azt kockáztatja, hogy elveszíti megbízhatóságát és hitelességét. Az érvénytelen információk kulcsfontosságúak, amelyek leginkább a rossz hírű cikk könyvtárakban közzétett cikkekben fordulnak elő.


Dolgozzon az írásán. Tekintse az íráskészségét olyan készségnek, amelyet fejleszteni tud. Minél többet dolgozik a cikkírás csiszolásán, annál elégedettebbek lesznek olvasói az eredményekkel. Gyakorolja az írást olyan dolgokról, amelyeket nem fog publikálni, hogy lépést tartson az új tehetségével.


Minden cikk könyvtárnak megvannak a maga sajátos követelményei, és a könyvtár sikeres használatához meg kell ismerkednie az irányelvekkel. Minden könyvtár weboldalának saját szabványai és iránymutatásai vannak, amelyeket be kell tartania.


A cikkmarketing megkezdéséhez írjon egy eredeti cikket a webhelyére, ügyelve arra, hogy az elsődleges kulcsszavakra optimalizált és 400-500 szavas legyen. Azt szeretné, ha ez egy jó minőségű, jól megírt cikk lenne, mivel ez lesz az alapja a további cikkeknek. Küldje el a cikket az összes fontosabb RSS-csatornára. Miután a cikk megjelent a weboldalán, pingelje meg a weboldalának RSS-csatornáját.


Alakítsa át a hirdetéseket cikkekké. Ha a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatos történeteket, útmutatókat, útmutatókat vagy hírcikkeket ír, az internetfelhasználók úgy fogják elolvasni a hirdetését, hogy nem is tudják, hogy az egy hirdetés. Ha jól írja meg a cikkeit, akkor az olvasók, miután befejezték a cikk elolvasását, valószínűleg nagyon is érdeklődni fognak a terméke vagy szolgáltatása iránt.


Amikor először kezd hirdetéseket írni, nagyszerű, ha úgy írja őket, mintha cikket írna. Ennek az az oka, hogy az emberek rögtön elhallgatnak, ha hirdetéseket látnak, és sokkal nyitottabbak a történetek olvasására. Mire befejezik a történetet, már látják, hogy az egy hirdetés, és nagyobb valószínűséggel veszik meg azt, amit elad.


Mielőtt cikket ír, meg kell határoznia a célközönségét. Így kifejezetten a célközönségére szabhatja a cikkét.


Használja a cikkében a "könnyű", az "új" és az "eredmények" szavakat. Ez a három szó rendkívül fontos a reklámok világában. Nemcsak arra késztetik az olvasókat, hogy elkezdjenek figyelni arra, amit írt, hanem arra is rávehetik őket, hogy az egyik ügyfelévé váljanak. Ügyeljen arra, hogy csak arra használja őket, hogy kihangsúlyozza, amit ír.


Egy nagyszerű tipp az online cikkei népszerűsítésekor, ha az összes cikkeit egy e-könyvben teszi közzé, ha már sokat írt belőlük. Használja az e-könyvet arra ösztönözve olvasóit, hogy feliratkozzanak az e-mail listájára. Az összegyűjtött e-maileket aztán felhasználhatja új reklámkampányokhoz.


Ne csak néhány különböző cikk könyvtárra összpontosítson. Inkább küldjön be cikkeket sok különböző könyvtárba. Ha több könyvtárba küldi be a cikkét akkor növeli a cikke által érintett emberek számát, és még több backlinket kap a fő webhelyére.


Egy nagyszerű cikkmarketing tipp, hogy a cikkei ne legyenek túl hosszúak. A túl hosszú cikkek elűzik az olvasókat, mert nem akarnak végigolvasni egy esszét. Próbáljon meg ötszáz-hétszáz szóra törekedni, amikor cikkeit írja.


Most, hogy már tud néhány hatékony cikkmarketing technikáról, elkezdheti kitalálni, hogyan szeretné megközelíteni a választott piacot. Meg kell teremtenie a pozícióját a piacon, és minél hamarabb megteszi ezt, annál jobb. Kövesse az itt található tanácsokat, és hagyja, hogy azok végig vezessék az útján.

Copyright Szonyegtisztito