Időt és pénzt takaríthat meg, ha online vásárol

 

Bár lehet, hogy még nem tudja, nagyon okos vásárló lesz. Rengeteg pénzt tud megtakarítani, miközben kényelmesen vásárol az interneten. Mit kell először tennie? Olvassa el teljes egészében ezt a cikket, hogy át tudja venni a csodálatos szakértői tippeket és trükköket.

 

Online vásárláskor kritikus fontosságú, hogy egy kis időt fordítson arra a webhelyre, hogy megvásárolja a vásárlást. A webhelyről információkat találhat más oldalakról és a Better Business Bureau oldaláról. Ha nem keres rájuk, oda vezethet, hogy a nem megrendelt termékeket megszerzi, vagy a kelleténél többet számláznak.

 

Amikor online vásárol, ne adjon meg társadalombiztosítási számot egyetlen vásárlási webhelynek sem. Egyetlen weboldalnak sem kell megadnia ezt a számot bármi nemű megrendeléséhez. Ha azt észleli, hogy egy webhely társadalombiztosítási számot kér, akkor valószínűleg nem jogszerű. Azonnal távozzon, és keressen jó hírű eladót.

 

Online vásárláskor válassza ki a legjobb szállítási politikát. Sokszor a vállalatok gyorsított szállítást kínálnak. Azonban a termék egy nappal korábbi beszerzése sokszor a normál szállítási ár kétszeresébe is kerülhet. Ezért, ha megvárja, hogy a termék normál szállítással érkezzen a gyorsított szállítás helyett, pénzmegtakarítás érdekében válassza a szokásos szállítást.

 

Amikor élvezi a gyakori online vásárlás kényelmét, nagyon fontos, hogy folyamatosan változtassa meg az egyes számlákhoz használt jelszavakat. Körülbelül pár hetente állítson be új jelszót a bankjához és közvetlenül a vásárlási oldalakhoz. A legerősebb jelszavakhoz elvont szavakat, számokkal és egyéb páratlan karakterekkel kombinálva használjon.

 

Ha olyan tárgyat tervez vásárolni, amelyet érdemes visszavenni, vásároljon egy olyan boltban, amely ingyenes visszatérítést vagy cserét kínál. Számos online áruház szeretné az Ön vállalkozását, így például ingyenes hozamot vagy cserét kínálnak. Ez a lehetőség nagyszerű, ha nem biztos abban, hogy egy cikk megfelel-e az Ön igényeinek.

 

Online vásárláskor ne ingassa meg névtelen vagy túl érzelmes vélemény. Ha az embereknek rossz tapasztalata van, akkor jöhetnek, és túl negatív véleményt írnak, mielőtt még megpróbálnának megoldást találni a céggel. Ha több névtelen véleményt lát, akkor nem tudja igazolni, hogy még a kérdéses terméket is megvásárolták.

 

Egyetlen jó hírű cég sem kérheti, sem csak a vásárlás céljából szüksége van a társadalombiztosítási számra. Ezért tegye gyakorlativá, hogy soha ne adja ki online SSN-jét. Ha vásárol, és ezt a számot kéri, ne folytassa. Valószínűleg átverési webhelyen tartózkodik, és nem szabad befejeznie a tranzakciót.

 

Óvakodjon az adathalász csalásoktól. Egy online kiskereskedő sem küld e-mailt arra kérve, hogy e-mailben küldjön nekik személyes adatokat. Ha ilyen e-mailt kap, vegye fel a kapcsolatot hitelkártya-társaságával a hitelkártya hátoldalán található számmal. Ez biztosítja az e-mail jogszerűségét.

 

Az online vásárlásért kapott ár általában nem az a pontos ár, amelyet végül fizetni fog. Például az adókat, illetékeket és szállítási költségeket a fizetési folyamat legvégéig nem számolják fel. Nézze meg, mi lesz a végső költség, mielőtt eldönti, vásárol-e valamit.

 

Most elvégezte a mai munkáját! Elolvasta ezt a cikket és annak minden tippjét, és készen áll a használatukra. Alapvető ismeretekkel rendelkezik, amely segít abban, hogy több pénzt tartson a pénztárcájában, mégis megvásárolja, amire szüksége van. Vásároljon még ma!

Copyright Szonyegtisztito